Свекървата на Лена Бориславова не я иска за снаха заради аферата й с Киро (Забрани на сина си да се жени за нея?)

Любовницата на премиера в оставка и бъдещата й свекърва  се смразиха след скандалното видео на брюнетката с Киро

Лена Бориславова и проекто свекърва й, майката на годеника й Мирослав Иванов от известно време водят сериозна вражда. По-точно от времето когато в публичното пространство изтече скандалното видео. В което се вижда как Киро обарва под полата шефката на кабинета си.

Майката на Мирослав Иванов, Димка Иванова  не могла да преживее големия резил и била ужасена и посрамена от всичките коментари, изписани по  медиите. Възрастната дама е общинарка в Ямбол и потресена от видяното веднага побързала да скъса контактите си с Лена, говорят нейните съграждани. В провинциалния град всички клюкарствали за годеницата на сина й и дори в присъствието на Димка Иванова я наричали „любовницата на премиера”.

Лена и Мирослав Иванов Снимка: Фейсбук

.Именно това пикантно и скандално видео сложило край на иначе топлите отношения на снахата и свекървата. Преди седмици дамите спрели да си общуват и да си казват комплименти из социалната мрежа. Където до скоро често общували и даже се снимали заедно.

Родителите на годеника на Лена изобщо не били възторжени от факта, че Мирослав  и Лена все още не минават пред олтара и нямат деца. А продължават да бъдат само сгодени вече 8 години. Но след случая решили да забранят на сина си да им води вкъщи тая блудница и да не я взима за жена.

Говори се, че Мирослав Иванов, който изпитвал все още любовни чувства към половинката си едва се справял с напечената ситуация.

Източник: Ретро

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.