Вижте СВАТБЕНИТЕ снимки на световни държавни глави!

Гласувайте за статията

Интересно ли ви е да видите като младоженци  държавни глави като Обама и Клинтън с техните съпруги?! 

Днешните световно известни политици, някога също са били  млади и неопитни. И колкото и сега да ни изглеждат строги и недостъпни, също като нас са изживели своите най-човешки и щастливи мигове. Ето моменти от техните сватби, запечатани на остарели и пожълтели вече снимки, които обаче за тях са  най-скъп спомен.

обама

Това е барак обама с неговата съпруга Мишел.

Барак Обама– той е 44-тият президент на САЩ. Роден е на 04. август в Хонолулу, Хавай. Баща му е чернокож, кениец, а майка му бяла, канадка.  По образование е юрист. Съпругата му се нарича Мишел Робинсън. Запознават се през 1989 година в адвокатска кантора, където и двамата работят. Сключват брак през 1992 година. Имат две момичета – Малия и Наташа.

путин

Владимир Путин и Людмила.

Владимир Путин– той е настоящ президент и бивш министър-председател на Русия. Роден е на 07 октомври 19521 година в Ленинград, днешен Санкт Петербург. По образование е юрист. Неговата съпруга се нарича Людмила. Имат две дъщери – Мария на 28 години и Екатерина на 27 години. Семейството на Путин има и три кучета – лабрадора Кони, пудела Тося и каракачанката, която му подари Бойко Борисов , тя се нарича Бъфи. Името й бе избрано чрез гласуване от целия руски народ. Путин е майстор на спорта по самбо и джудо.

медведев

Дмитрий Медведев и Светлана.

Дмитрий Медведев– настоящ министър-председател на Русия. Роден е на 14 септември 1965 година в Ленинград. По образование е юрист – доцент на юридическите науки. През 1993 година се жени за съпругата си Светлана. Имат едно дете – Иля на 17 години. Медведев е страстен фен на руският футболен отбор „Зенит“. Използва само продуктите на Apple.  Семейството има домашни любимци – сивата сибирска котка Доротей и четири кучета – двойка английски сетери –  Даниел и Джоли, които са братче и сестриче, голдън редривър – Алда и средноазиатска овчарка.

бил

Бил и Хилари Клинтън.

Бил Клинтън –  неговото цяло име е Уилям Джеферсън Блайт III. Роден е на 19 август 1946 година. той е 42-ят президент на САЩ. Висок е 187 см. и е левичар. Говори перфектно немски. Неговата съпруга е Хилари Клинтън и в момента е държавен секретар на САЩ. Двамата преживяха доста сътресения като семейство. особено нашумял беше скандалът със секретарката на Клинтън, Моника Люински. но семейство Клинтън издържа на изпитанието и сега отново се радват на щастлив и хармоничен брак.

Юлия Тимошенко със съпруга си Александър.

Юлия Тимошенко– тя е бизнес дама в сферата на горивата и е била два пъти министър-председател на Украйна. Списание Форбс я нарече „третата най-влиятелна жена в света“. По образование е инженер-икономист. Родена е на 27 ноември 1960 година.  През 1979  година се омъжва за Александър Тимошенко. Имат една дъщеря Евгения, която е на 32 години.

тачър

Маргарет Тачър и съпругът й  Сър Денис Тачър.

Маргарет Тачър – известна още като Маргарет Хилда Тачър или Баронеса Тачър от Кестевен. А най-вече известна като „желязната лейди“. Тя е британски политик. Заемала е 11 години длъжността министър-председател в Обединеното кралство. Родена е през 1925 година в Грантъм, Източна Англия. По образование е учен химик и адвокат. Омъжва се за Сър Денис Тачър. Имат две деца – Марк и Керъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар