Сватбената рокля на Софи Маринова била евтин парцал (Вижте как се гаврят с булката)

Гласувайте за статията

Сватбената рокля на Софи Маринова предизвика скандал, набедиха София Борисова, че се е подиграла с булката

Софи Маринова, която сключи граждански брак с Гринго на 05 февруари вместо да събере погледите със сватбената си рокля получи подигравки за нелепия си тоалет. Който бе определен като нищо особено, че даже му се и присмяха.

Булката се омъжи в одежда на дизайнерката София Борисова. Която бе и шаферка на подписването. Въпреки големите очаквания се оказа, че певицата е облечена безумно в един от най-дългоочакваните и важни дни в живота си.

Колаж: ХотАрена

В модните среди смятат, че роклето на невястата на Гринго изглеждало като парцал евтинджос. Който струвал не повече от стотарка, а може и двадесетина лева ако е бил закупен от Илиянци. Някои твърдят, че дизайнерката се е изграврила със специалната си клинтка. Като я е облякла в одежда в светло оранжев цвят. Тоалетът бил абсурден и мязал на нощница.

Можем да поспорим за цвета. На нас роклята по-скоро ни се вижда светло розова или поне така се вижда на снимките. Но все пак е въпрос на мнение. А колкото за цената й певицата се е изръсила четири цифрена сума. Такива са цените на услугите на София Борисова, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Но има и такива, които харесват булката Софи. Те смятат, че тя изглежда много мило в пастелните цветове и я поздравяват, че е заложила на семпла рокля без да има прекалена натруфеност, кич с блестящи камъни Сваровски и е далеч от всякаква цигания.

Оставяме на вас да прецените харесва ли ви булчинската рокля на Софи Маринова!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар