ШОК! Сватба между Мариана Попова и Ханес няма да има – засега!

Гласувайте за статията

Сватбата най-вероятно ще се състои следващата година

Дълго афишираната сватба между певицата Мариана Попова и нейния любим Ханес е пред провал. Въпреки романтичното предложение, направено в къщата на „ВИП Брадър“ сватба няма да има, поне засега, пише сайтът Glory.bg, позовавайки се на информация на Hotarena.net.

Сватбата е пред провал

Звездата беше принудена да върне годежния пръстен на продуцентите на риалитито, тъй като това беше само една сценка. Тогава тя реши да се посвети на кариерата си. Поради тази причина отложи минаването под венчилото за неопределено време.

Нейни познати споделят, че след края на предаването изпълнителката е затрупана от ангажименти. „По време на майчинството имаше сценично затишие, но сега се скапва от работа“, обясняват те.

Мариана Попова отрича отношенията между нея и бащата на дъщеря си да са се влошили, а сватбата най-вероятно ще бъде факт през следващата година.

Участието на бившата менторка в „Гласът на България“ беше белязано с чутовен скандал. По време на една от мисиите, в която тя беше част от „боговете на Олимп“. Вбесена от мнението на плеймейтката Златка за нея тя се разп*ува в ефир, изричайки думите „Ще те е*а миндил“, отбелязвайки, че красавицата има много пъпки по лицето.

Въпросната мисия разбуни духовете в Къщата. Певицата пък бе вбесена от думите, които чу по свой адрес от Юлиан Константинов, Златка и Кристина Патрашкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар