Сватбата на Христина Стоичкова – пред провал (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Сватбата на Христина Стоичкова, която е насрочена за неделя, може да претърпи фиаско.

Само след четири дни Христина Стоичкова трябва да се врече на своя дългогодишен годеник Лука Белич в луксозен комплекс край Правец, но все още около събитието има редица въпросителни. След като първоначално се смяташе, че церемонията се подготвя за Мика и Айкут, а в последния момент се разбра, че другата щерка на Камата ще е булка, сега се очертава събитието да мине под знака на един голям отсъстващ.

Бременната в деветия месец Мика Стоичкова със сигурност няма да успее да бъде до по-малката си сестра в големия ден, защото лекарите категорично са й забранили да пътува разстоянието от Маями до София. Разбира се, до нея ще остане и нейният вече официален съпруг Айкут, а Христо и Мариана Стоичкови вероятно вече са у нас, за да проследят доизпипването на всеки детайл около пищната сватба.

Тя обаче няма да е същата без Михаела. От друга страна, родителите на булката се притесняват, че нищо чудно докато женят едната си дъщеря, другата да роди на хиляди километри от тях. За жалост, те не могат да огреят и на двете места, а да се отложи венчавката на Христина Стоичкова се оказва доста сложна задача. Освен стотиците гости, които са поканени, най-голямата спънка се оказва гост-звездата Мирослав Илич.

Вероятно именно заради неговия натоварен график сватбата е била отлагана досега. Бъдещата булка не иска да си причинява възможно протакване с още няколко месеца, защото отдавна мечтае да се види в бяла рокля, но отсъствието на Мика много й тежи. Бременната щерка на Камата пък доста се е депресирала не само от факта, че няма да заведе сестра си до олтара, а и защото е подложена на своеобразен домашен арест, пише bgdnes.bg.

Христина Стоичкова май няма да е толкова щастлива на сватбата си

Христина Стоичкова май няма да е толкова щастлива на сватбата си

mika

Мика иска да ражда вече

Бъдещата майка сама се оплака, публикувайки снимка на наедрелия си корем. Тя коментира, че няма търпение бебето вече да дойде на бял свят, защото „тук има зика и никъде не мога да ходя и се побърква вкъщи“. Съпругът на Мика бди над нея денонощно и трепери да не лепне коварния вирус, а Христо и Мариана няма да спрат да я мислят, докато са на сватбата на Христина Стоичкова.

mika hristina

Сестрите ще бъдат разделени в големия ден

hristo stoichkov mahna korema (snimka)

Камата се разкъсва между двете си щерки

hristina luka

Христина определено е късметлийка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар