Сватбата на Фики и Гюлджан събра топ звезди! (Кои уважиха празника им?)

Гласувайте за статията

Очаквано, сватбата на Фики и Гюлджан се превърна в сборен пункт за много известни личности.

Освен специалните гости от чужбина, осигурени от Тони Стораро, сватбата на Фики и Гюлджан уважиха редица родни ВИП-ове. Очаквано, най-много бяха представителите на музикалните среди. За разлика от миналогодишната сватба на Джена, когато Преслава бе във вихъра на купона, тази венчавка очаквано мина без нея.

Явно булката е наложила волята си и е успяла да надделее над желанието на свекъра и свекървата бившата на Фики да бъде гост на събитието. А присъствието на Преси бе компенсирано то куп нейни колежки! Цветелина Янева се появи на светско събитие за първи път от доста време и за сефте след раждането на първата й рожба. Тя изглеждаше както винаги стилна и безупречна.

До нея позира вече много бременната Десислава. Въпреки видимите неудобства, които изпитва, певицата нямаше как да не уважи Фики и Гюлджан. Тя бе в компанията на бъдещия татко Благой Найденов. Емилия пък дойде без бащата на двете си деца Коко Динев, с когото са разделени от няколко месеца. Тя демонстрира завидна форма и настроение и се забавлява подобаващо.

Рени, Бони и Есил Дюран също се оказаха едни от най-активните както в купона, така и в неговото документиране. От мъжете колеги на Фики бе забелязан единствено Борис Дали. Това потвърждава слуховете, че Стораро-младши не е в много добри отношения с Галин и Константин, които са му пряка конкуренция.

Куп звезди уважиха сватбата на Фики и Гюлджан

Куп звезди уважиха сватбата на Фики и Гюлджан

Очаквано, в център на вниманието се превърна кумата Галена. Като една доказана МамаУраган, тя се справи перфектно с ролята на кума и нито за миг не скуча! До последно се смяташе, че Софи Маринова няма да присъства на сватбата на Фики и Гюлджан заради ареста на Гринго. Но ромската перла все пак се появи сама, а и не остана нито за миг без приятна компания. Народната певица Славка Калчева също бе сред гостите. Водещата на „Папараци“ Венета Райкова зае своето почетно място и събра куп пикантерии, които няма търпение да ни покаже!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар