Сватбата на Софи Маринова и Гринго – като от приказките (Нови снимки от луксозното събитие)

Гласувайте за статията

Сватбата на Софи Маринова и Гринго се очертава сред най-скъпите звездни събития тази година

Софи Маринова и съпругът ѝ Гринго вдигнаха трето парти за сватбата си.

В началото на февруари двамата подписаха пред роднини и близки приятели в ритуалната зала на бул. „Витоша“. Кумове бяха Преслава и приятелят ѝ Павел. На сватбата присъства и синът на певицата – Лоренцо. Софи Маринова избра рокля от София Борисова. Дизайнерката бе сред шаферките заедно с прочутата носителка на титлата „Мисис баба“ Дони Василева и кметицата на Владая Таня Иванова.

По-миналата седмица шаферките на фолк певицата организираха изненадващо за нея моминско парти. Дамите обиколиха нощна София в екстравагантна бяла лимузина и си направиха няколко фотосесии. Накрая вдигнаха купон в хотел. Младоженецът Гринго дойде последен, за да отведе Софи в специално приготвен за двамата апартамент.

Сватбата на Софи Маринова и Гринго

Снимки: ХотАрена

В неделя те вдигнаха и купон по повод сватбата, на който поканиха повече приятели и колегите на Маринова. Под звуците на духов оркестър младоженецът отиде да вземе кумовете Преслава и Павел от домът им, отново с бяла лимузина. Тримата трябваше да откупят булката Софи, грижливо пазена от своите шаферки, писа life.dir.bg.

Следващата спирка по пътя към олтара бе дворецът „Врана“, където сватбарите спряха за фотосесия. Гостите поздравиха младоженците и кумовете, минавайки по червен килим. Софи и Гринго отново си казаха „да“ и заедно с кумовете пуснаха бели гълъби, символ на святост и ново съвместно начало.

Щастливата булка грееше в романтична, обемна рокля в цвят off white с дълъг шлейф от шаферката София Борисова. Тоалетът е обшит в долната част с множество копринени цветя, комбинирани с изящни листа от нежен тюл. Повече от 2 месеца отне изработката на сватбената рокля, обсипана с изкрящи кристали Swarovski. Над 700 различни по големина цветя разцъфват върху нея, а 4 метровия воал е обшит с хиляди кристали и мъниста. Дизайнерката изработи и роклите на шаферките и на кумата Преслава.

Организатор на цялото събитие бе Дони Василева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар