Сватбата на Кейт и Уилям с гафове на килограм (Вижте какви инциденти помрачиха празниците на звездите)

Гласувайте за статията

Сватбеното тържество на херцозите белязано с куп гафове

Когато Кейт и Уилям минаха пред олтара целия свят наблюдава сватбата в кралското семейство. Така, че дори и най-малкия инцидент не остана незабелязан.

Мнозина разбраха, че внукът на кралицата не е свеж на сватбения си ден, а сънен. Той обясни съненото си състояние с факта, че цял нощ не мигнал, но не от вълнение, а заради феновете. Които в очакване на празника викали под прозорците му.

Може би затова сложи венчалната халка на любимата си с мъка. Ръцете му трепереха и това бе забелязано не само от височайшите гости.

Сватбата на Кейт и Уилям
Снимка: Гугъл

По време на церемонията, докато Кейт и Уилям се отправиха към Бъкингамския дворец един подплашен кон се впусна към младоженците и за малко да провали сватбата. Оказа се, че животното шокирано от събралата се тълпа е хвърлило карабинера, който го язди и побягнало към булката и жениха.

Булката Хилъри Дъф счупи преден зъб преди церемонията
Снимка: Гугъл

За сватбата си Хилари Дъф с Майкъл Комри се приготвяла толкова ревностно, че не спряла да яде. Преди самата церемония тя за закуска хапнала диетичен хляб. Но за беда си счупила зъба. Можем само да си представим в каква истерия изпаднала булката. Набързо били повикани зъболекар и психолог, които успяха да спасят сватбата, но не й семейството, което се разпадна само след шест години.

Младоженикът изтървал сватбения пеъстен в сюблимния момет
Снимка: Гугъл

По време на брачната церемония на Камерън Диас и Бенджи Мадън, младоженецът изпусна брачния пръстен в най-важния момент. Всичките гости се впуснаха да търсят скъпия аксесоар по всички ъгли. За радост на булката немериха този символ на любовта и законните отношения и сватбата не се провали.

По време на бутиковата сватба на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс роклята на булката се запали докато певицата Флорънс Уелч пее за огъня на любовта.

Виктория и Дейвид Бекъм пък за празника си бяха с провален концерт. Точно тогава сър Елтън Джон, който бе почетен гост не можа да пее защото получи сърдечен удар. Но младоженците намериха изход от това, предават от wday.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар