Сватбата на Ивайло Захариев и Станислава като на кино (Нови снимки + Още подробности)

Гласувайте за статията

Сватбената церемония на младоженците изцяло на тема кино

Ивайло Захариев и Станислава бяха младоженци като в романтичен филм. Церемонията, която бе на 25 септември премина под мотото на киното. И то не само заради актьорската професия на Ивайло, но и заради страстта на съпрузите към филмовото изкуство.

Актьорът издаде пред вестник „България днес”, че гостите били само 60, заради ограниченията. Но за сметка на това много се веселили и всичките поканени успели да присъстват на тържеството.

Снимки: ХотАрена

Кумове на двойката станали Ники Станоев и неговата благоверна половинка Наталия Живкова. Които са много близки приятели с младоженците. Церемонията се състояла на открито.

Снимки: ХотАрена

Звездата от „Под прикритие” и „Пътят на честта „ споделя още, че всичките са върли киномани, затова избрали темата кино. Актьорът издава, че със Стани винаги са си мечтали за есенна сватба, която да е приказна. Само дето заради мерките тържеството не продължило, колкото им й се искало. Но са щастливи, че доста са се повеселили.

С трите си деца
Снимки: ХотАрена

И за двамата това е втори брак. От връзката си с Миряна Ивайло има две момчета, а Стани момиче. Той казва, че са се поучили от предишните си разводи и сега избора им е напълно осъзнат и доста премерен.

Младоженците все още не са избрали къде да бъде медения им месец, но си мечтаят да пътуват до Париж и после да разгледат няколко италиански града, предават от ХотАрена, цитирайки „България днес“.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар