Я виж ти! Докъде стигнаха напъните на Аксиния над Багата? (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Певицата се точи на бившия на Златка, но надали тя ще позволи нещата да се задълбочат

 

Женски номера! В Къщата на „ВИП Брадър” става все по-горещо. Свидетели сме на атаките на нежния пол и съответно опитите им да си бранят „своето”. Багата в момента е като кексче за дете в сладкарница, но лакомниците са две дами – Аксиния и Златка.

Аксиния си назначи Багата за личен треньор

Аксиния си назначи Багата за личен треньор

Певицата от ден на ден става по-настоятелна в напъните си да сваля спортиста като използва подмолни стратегии, за да го провокира. Първо тя съвсем се разпаса и забрави сутиените си в багажа. Секси изпълнителката реши, че така ще го раздава по-хард във фитнеса, където втората й приумица беше да си назначи Багата за личен инструктор.

Златка смята да обърка сметките на Аксиния

Златка смята да обърка сметките на Аксиния

Добродушният мъжага склони, защото Аксиния го уцели по слабото място – тренировките, а както е видно Благой набляга основно на това в шоуто. Засега той се прави, че не схваща намеците на ухажорката си, но пък не е сляп и всяка сутрин става свидетел на възбудените й зърна.

Интригата съвсем се завърза днес, когато Златка най-после реши и тя да стъпи…на бягащата пътечка. Жалко само, че Багата не беше наоколо, за да я види, но той по-скоро стои настрана от плейметката. Истината обаче е, че тя въобще няма намерение да позволи Аксиния да омае бившия й, защото още таи топли чувства към него.

Аксиния дразни Багата с надървени форми
Аксиния все сяда близо до Багата и често му рови в чинийката

Аксиния все сяда близо до Багата и често му рови в чинийката

Багата вече се чуди как да отбива атаките

Багата вече се чуди как ще отбива атаките

Тази вечер зрителите ще го разберат по категоричен начин, когато Черната Златка ще направи ”страшно признание”. Със сълзи на очи, тя най-после ще отвори душата си, а Багата…да му мисли!?

Златка се разстрои и ще се бори за Багата

Златка се разстрои и ще се бори за Багата

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар