Сашо Кадиев на семейна почивка с новата си (Снимки)

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев вече явно демонстрира връзката си с Ивелина Чоева

Александър Кадиев и новата му Ивелина Чоева заминаха на семейна ваканция заедно с Даниел и Александра Петканови. Влюбените се наслаждават на Неапол, където хапват прочутата пица от съпровода на улични музиканти.

сашо кадиев нова

Снимки: Инстаграм

Кадиев и Петканови са не само колеги в bTV,но и приятели, затова не е чудно, че Сашо е избрал именно тях за първата си семейна почивка с моделката. Тази годна водещият на „Преди обед“ пътува много, явно за да навакса затварянето от преди година. Той бе в Доминикана с Чоева още през пролетта и още тогава призна, че дестинацията му била препоръчана от семейство Петканови, които също се насладиха на красотите й, при това съвсем безплатно.

После синът на Катето Евро отскочи по мъжки до Австрия, а сега е в Италия. Двойките са без децата си и очевидно са на романтична почивка. Александра и Ивелина със сигурност имат много общи теми като моделки и се чувстват добре заедно, докато мъжете им обменят клюки от коридорите на телевизията в очакване на новия сезон на „България търси талант“, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар