Сашо Кадиев показа порасналата си дъщеря (Вижте каква сладурана е Катя – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Катето Евро се похвали с порасналата си щерка

Сашо Кадиев е горд татко на 5-годишната принцеса Катерина, която е кръстена на майка му актрисата Катерина Евро. Актьорът често пуска фотоси на порасналото си момиченце и радва феновете си с тях

Щерката на актьора истинска кукличка
Снимки: Инстаграм

Щастливият баща преди няколко дена се похвали в социалната мрежа с нови снимки на порасналата си принцеса. Актьорът пусна фотоси пот първото представление, в което е участвал за тази година.

Става дума за постановката „“Горката Франция“представена на пловдивска сцена. В представлението участва и известната му майка. А на края на спектакъла на сцената до тях се качи и малката Катя, която за първи път се изправи пред толкова хора.

Катерина Кадиева за първи път се качи на сцената, но й хареса
Снимки: Инстаграм

Според думите на баща й на 5-годишната сладурана много й харесали аплодисментите на развълнуваната публика. А феновете на актьора са категорични, че тя е станала голяма красавица и я обсипаха с куп комплименти.

Почитателите на сина на Катето Евро пишат: „Три поколения,една сцена! Безценно!❤️❤️❤️”, „Някой е решил да следва стъпките на баща си. Смело напред и нагоре малка Кати”, „ Много сте сладки! И продължавайте да ни радвате с таланта си!!!! Обичам ви всички много!!!!!!!!!!! И имаш прекрасна малка красива дъщеричка! Изглежда като стане голяма ще бъде Катето Евро 2!!!!”, са само част от коментарите на последователите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар