Сашка Васева попиля Мария: Изкуствена силиконова кукла с претенции за звезда!

Гласувайте за статията

Сашка Васева направи Мария за смях

Сашка Васева и Марги Хранова накараха Мария да опита от собствената си отрова. След като изпълнителката ги номинира, двете доайенки се подиграха на гнусливостта на Мария, както и на превземките й.

„Тя е толкова изкуствена. Държи се като някаква превзета кукла. Как може заради глътка вода да изхвърли цяла бутилка. И какъв е този изкуствен свят от нея? Смей се истински, не на сила!“, коментират двете.

Сашка Васева дори имитира Мария, демонстрирай как се превзема миньончето в мъжка компания. Пред Марги Хранова тя не пропусна да я подиграе за капризите и прищевките й.

„Влиза в някоя дискотека и вижда как малки момиченца пищят името й и се забравя! И сега си мисли: За да ме приемат като голяма звезда, трябва да проявя капризи и прищевки“. „Страшно е когато няма коректив и някои хора се забравят по този начин“, заяви Марги Хранова. И допълни, че е шокирана от поведението на Мария.

Двете певици вероятно щяха да са още по-ядосани, ако знаеха как изпълнителката ги е наредила по време на номинациите. Тогава тя упрекна Маргарита Хранова, че я е разкритикувала за благотворителния й жест, а Сашка Васева като негодна и мързелива. Освен това заяви, че и двете й действат на нервите и ги намира за досадни. Затова и смята, че е най-уместно да ги отстрани, за да не й развалят кефа в Къщата.

Номинациите на Мария вероятно скоро ще станат достояние на съквартирантите, а и разговорът на Марги и Сашка също. И двете обаче са категорични, че певицата се превзема твърде много. И смятат, че неоснователно лети в облаците.

Сашка Васева попиля Мария във ВИП Брадър

Сашка Васева попиля Мария във ВИП Брадър

И макар този път да нямаше никакви намеци относно личния живот на чалга дивата, мнението, че се е самозабравила набира скорост. И докато отвън всички смятат, че Мария се държи като мутра, вътре й се подиграват, че е като примадона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар