Сара Фъргюсън проговори за враждата между Кейт и Меган (Ето я цялата истина за отношенията им)

Гласувайте за статията

Сара Фъргюсън проговори за враждата между Кейт и Меган, разкри истината за отношенията им

Сара Фъргюсън проговори за драмите между Кейт и Меган. Херцогинята на Йорк разкри каква е драмата помежду им, както и дали двете са толкова скарани помежду си, колкото се говори.

За целта херцогинята използва социалните мрежи и сподели истината за отношенията в кралското семейство.

„Жените често са сравнявани, изправяни една срещу друга и е невъзможно това да спре. Но да се говори, че има вражда помежду им е силно казано. Ситуацията ми напомня на нещо, в което се оказах преди 30 години, когато ни сравняваха с Даяна. Тогава нямаше вражда помежду ни, няма и сега“, казва още Сара.

Разликата между Даяна и Фърги спрямо Кейт и Меган обаче е космическа. Двете бяха приятелки още преди сватбите си и редовно прекарваха времето си заедно. За всички е видно, че подобни топли отношения не се споделят между Меган и Кейт. Така че и ситуацията не е същата.

„В повечето случаи става въпрос за нещо дребно, което се раздува с гигантски размери. И дори не е вярно“, казва още по повод кралските мелодрами Сара.

Сара Фъргюсън проговори за враждите между Кейт и Меган колаж: You Tube

Сара Фъргюсън проговори за враждите между Кейт и Меган колаж: You Tube

Паметливи обаче припомнят, че херцогинята явно е забравила, че именно Даяна я подкрепи първа, когато се омъжи за принц Андрю. И пак покойната принцеса на Уелс сложи край на слуховете, че има тайна връзка с херцога на Йорк, като демонстрираше навсякъде колко близка е със съпругата му. „Отношенията между Катрин и Меган са сложни. Двете идват от различни културни среди, имат различни възгледи и възпитание. И ако Кейт е домошар, Меган държи да е звезда и да блести. Това ги прави много различни. Те не се мразят, просто знаят, че са различни и това ги разделя. А и не виждат смисъл да се преструват“, разкриват още придворни от двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар