Сапунка в „Игри на волята“! Участник се обясни в любов на певицата Паулина (Подробности)

Сапунка в „Игри на волята“! Участник се обясни в любов на певицата Паулина (Подробности)
3 (60%) 1 vote

Любов пламна в „Игри на волята“

Участниците в третия сезон на „Игри на волята“ са подбирани наистина чрез „специален конкурс“. Колоритните образи вече започнаха да забавляват или дразнят обикновения зрител. Един от участниците спретна мексиканска сапунка, след като се обясни в любов на красавица от конкурентния отбор по време на битката за елиминация на отборите.

паулина от игри на волята

Снимка: Нова ТВ

Създателят на известната анимация „Българ“ Неделчо от отбора на „Бойците“ е хлътнал до уши по капитанката на „Приключенците“ – певицата Паулина Горанов. На последната битка той донесе красива роза на пеещата участничка и я засипа с комплименти. Това доста развесели двата отбора, но изглежда Неделчо е съвсем сериозно обсебен от Паулина, тъй като не спира да говори на съотборниците си за красотата и уменията на конкурентката им.

Паулина се изчерви от жеста на Неделчо и запази цветето като знак на уважение. Това се отрази на самочувствието й и нейният отбор успя да надвие силните „Бойци“ и да запази племето цяло, без да ходят на съвет и номинации. Нейният хъс и непрекъснато желание да доминира, обаче, не се нрави на останалите жени от племето и вече е нарочена, което ще й изиграе лоша роля при евентуални следващи номинации, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар