Саня Борисова се теши с пътешествия след раздялата с Ники Илиев (Вижте къде избяга от него)

Гласувайте за статията

Саня Борисова се теши след раздялата с екзотични пътешествия

Саня Борисова цъфти след раздялата с Ники Илиев. След няколко месеца мъка и скръб по съпруга си, актрисата се взе в ръце и вече сияе дори на снимките си в социалните мрежи. „Далеч от очите, далече от сърцето“, гласи една поговорка, а Саня явно вярва в това. Тя бе забелязана да обикаля из Европа, а снимките й ясно показват, че именно пътешествията са успели да я излекуват от депресията след раздялата.

Разводът бе доста болезнен етап и за двамата. И напук на спекулациите, те отрекоха категорично слуховете, че има друг човек помежду им. „Искам Саня да е щастлива. И се надявам някой ден да получи цялото щастие и любов, които заслужава“, каза в свое интервю Ники Илиев. Съпругата му от своя страна предпочете да запази мълчание по темата. Но съдейки по последните й снимки, явно е преживяла раздялата им доста по-спокойно отколкото се очакваше.

Дълго време чаровницата бе в депресия, но взе решение да пътува и да се забавлява. А кадрите с нея показват, че пътуванията определено са се отразили повече от добре на настроението й.

Саня посети Гърция, като прекара няколко седмици на островите. Следващата дестинация бе Италия, която се превърна в нейно любимо място за отдих и почивка. Първо покрай филмовия фестивал във Венеция, а след това и с кратка ваканция в Рим, където се снима в улично кафене.

Саня Борисова сияе след развода сн. Инстаграм

Саня Борисова сияе след развода сн. Инстаграм

Последва кратко пътешествие до Виена, а последно я видяхме да гастролира като модел в Софийската опера и балет, в модели на известна модна марка. Няма съмнение, че напълно се е съвзела от развода и изглежда по-прекрасна от всякога. А по всичко личи, че пътешествията са върнали усмивката на лицето й, докато феновете й тайно се надяват, също така да преживява и някоя нова щастлива любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар