Саня Борисова за първи път проговори за развода с Ники Илиев (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Саня Борисова проговори за развода с Ники Илиев

Саня Борисова за първи път проговори за развода с Ники Илиев. Актрисата до момента пазеше мълчание, тъй като ставаше дума за личния й живот. Очевидно това вече не е тема табу, тъй като Саня по-открито споделя за миналото. И за тежките моменти, през които е преминала при раздялата им.

„Миналата година бях в труден период в личен и донякъде професионален план. Тогава оцених много подкрепата от сестра ми и от семейството ми. Винаги съм ги ценила, но тогава ги преоткрих. Истината е, че преживях голям шок и ми трябваше дълго време да се събера отново.“, споделя Саня, цитирана от pik.bg. Както е известно, тогава тя се раздели с актьора Ники Илиев.

И за двамата моментът бе много тежък, тъй като бяха заедно повече от десет години. Актрисата не коментира нито какво ги е разделило, нито защо са избрали да сложат край на брака си. Но признава, че е влагала изключително много от себе си във връзката, докато в един момент приела, че е по-добре да продължат сами, отколкото заедно.

„Приключих десетгодишен брак и работни отношения, в които влагах цялата си енергия. Така съм възпитавана, не толкова от родителите ми, колкото в обществото се проповядваше, че жената трябва да влага всичко в името на това съюзът между нея и съпругът й да се развива. Когато се разделих с тези схващания, се почувствах преродена“, казва Саня в интервю за списание „Ева“. Към днешна дата тя не съжалява за раздялата, а само за начина, по който е приключило всичко.

Саня Борисова за първи път проговори за развода сн. Инстаграм

Саня Борисова за първи път проговори за развода сн. Инстаграм

На звездата й трябваше доста време, за да се съвземе от разрива. Тя пътува, обикаля Европа, участва в различни проекти. Но именно новите места, новите спомени и подкрепата на близките й, й помогнаха да стане по-силна. И днес отново да гледа живота с усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар