Саня Борисова: Отново съм щастлива! (Потвърди ли събирането с Ники Илиев? – Подробности)

Гласувайте за статията

Саня Борисова индиректно потвърди, че отново е с бившия си

Напоследък в много части от България климатът е далеч от приветлив, макар че вече месец юни официално настъпи и лятото би трябвало да започне. Но очевидно дори лошото време не е в състояние да спре Саня Борисова, която в последно време се е отдала на пътувания из страната ни.

Последно актрисата посети пещера Проходна, откъдето сподели прекрасни кадри, застанала под „Божиите очи“. Сега, преди ден, красавицата публикува в своя Инстаграм акаунт нови снимки от друга забележителност у нас, а именно Рилския манастир, който е един от най-значимите културни паметници на страната ни, превърнал се в неин символ.

Саня Борисова

Снимка: Инстаграм

Нещо повече, той не само е най-големият манастир в държавата ни, издигащ се на 5 етажа, от които само 4 са видими, но също така е включен в списъка за световно наследство на ЮНЕСКО, предава Dir.bg.

На изображението, което актрисата качи в социалната мрежа, тя позира в кафяв гащеризон с дълги ръкави, чиято горна част наподобява риза, а през талията минава колан. Застанала в двора на комплекса, звездата от „Чужденецът“ се усмихва ведро към фотографския обектив, въпреки че небето е изпълнено с тежки облаци, а съдейки по мократа земя около нея, доскоро е валял дъжд.

„Слънцето е в сърцето ми. Отново съм щастлива“, гласи посланието към публикацията ѝ, пише hotnews.bg. А мнозина заподозряха, че по този начин тя индиректно потвърждава, че отново се е събрала с бившия си Ники Илиев, както се говори от известно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар