Сандански осъмна с некролози на Яне Янев

Гласувайте за статията

Страховете на устатия политик може и да се сбъднат

Сандански осъмна с некролози на Яне Янев

Сандански осъмна с некролози на Яне Янев

Некролози на Яне Янев са били разлепени в родния му град Сандански миналата седмица. Нежният политик е бил обявен за мъртъв на десетина жалейки, които са разлепени символично на къщите на негови роднини и близки хора.

Особено притеснена от случката била майката на лидера на РЗС Любка. Възрастната жена щяла да припадне когато зърнала на вратата на дома си некролог. На него с големи букви пишело „скръбна вест“, след което следвал текст, че внезапно е напуснал този свят Яне Янев при неизяснени обстоятелства.

Г-жа Янева вдигнала кръвно и й прилошало. Едва събрала сили, за да позвъни на сина си и да разбере дали написаното отговаря на истината. Успокоила се едва като чула гласа му. Оказало се, че Янето хал хабер си няма, че не е сред живите.

Запознати с историята припомнят, че некрологът „цъфнал“ на вратата на дома му в Сандански само ден след срещата на политика с премиера Бойко Борисов, научаваме от „Уикенд“.

„Откакто публично заяви, че подкрепя Плевнелиев за президент, бял ден не е видял. Все има нещо, което психически да го натоварва и тормози. Некрологът е жестока гавра. А може би и предупреждение, че скоро може да му се случи написаното в жалейката“, казват близки до Янето.

Запознати с маниерите на Алексей Петров са убедени, че това е негово дело. Трактора бил бесен от това, че : довчерашният му слуга го зарязал. Наложи се повратливото Яне да търси помощ от Бойко Борисов,който до вчера наричаше с куп обидни прозвища.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар