Самуил на Ирина и Иван се храни със сребърна лъжичка (Фото)

Самуил на Ирина и Иван се храни със сребърна лъжичка (Фото)
5 (100%) 1 vote

Самуил на Ирина и Иван е отглеждан като истински малък принц

Самуил на Ирина и Иван се храни със сребърна лъжичка

Самуил на Ирина и Иван е отглеждан като истински принц. Съвсем логично, синът на водещата и продуцента още от раждането си е обгрижван като щастливите му родители се стараят нищичко да не му липсва. И естествено, веднага щом майка му спря да го кърми, му купиха лъжичка от чисто сребро, с която да го хранят.

Самуил на Иван и Ирина се храни със сребърна лъжичка

Самуил на Ирина и Иван се храни със сребърна лъжичка

Самата Ирина се похвали с придобивката в профила си във Фейсбук. Като дори се закачи с известната сентенция да си роден със златна лъжичка, коментирайки, че Самуил е роден със сребърна такава в устата.
Ясно е, че Ирина е твърдо решена нищо да не липсва на третото й поред дете и първо от Иван. С когото общо се грижат за четирима малчугана, като добавим и неговата дъщеря Ава от брака му с Вихра.

Не само лъжичката на Самуил е сребърна. Контейнерчето, в което майка му е прибрала първата му отрязана косичка, също е от благородния метал.

Припомняме ви, че през март тази година Иван и Ирина станаха горди родители на малкия Самуил, който е първото им общо дете. От предишния си брак Ирина има две деца – още един син Спас и дъщеря Верджиния. Иван пък е татко на Ава.

Лично Ирина огласи новината, че е бременна няколко месеца преди да роди – през януари, с което определено успя да изненада всичките си фенове. Тъй като успешно беше прикривала коремчето си с по-широки дрехи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Самуил на Ирина и Иван се храни със сребърна лъжичка (Фото)”

  1. Лил

    сеп. 07. 2015

    И а.а в златно гърненце.

    Reply to this comment

Добавете коментар