Само 6 месеца след като се отказа: Мария отново се връща на сцената (Кариерата й на инфлуенсър не се получи)

Само 6 месеца след като се отказа: Мария отново се връща на сцената (Кариерата й на инфлуенсър не се получи)
4.33 (86.67%) 3 votes

Мария обяви, че се връща на сцената след като уж беше прекратила кариерата си

„Очевидно съм родена, за да правя това. Всичко друго не ми носи тази наслада и любов”, призна Отварачката

Мария обяви, че се завръща към музиката с хита на Цветелина Янева от 2012 г. „Хайде, откажи ме”. Новината Отварачката обяви преди дни с голямо вълнение. Пролича и по постовете – видеа от записа в музикалното студио, снимки, пак от там, та даже и на колене, в гръб с акцент на дупето й, лайф от колата след записа, в който обясни нетърпението си да заснеме клип и да запее пак в дискотеките.

мария

Снимка: Инстаграм

„Очевидно съм родена, за да правя това. Очевидно в него съм най-добра. Всичко друго, каквото и да правя, не ми носи тази наслада и тази любов”, сподели Мария. И за да не остане съмнение, че подновява кариерата си, която уж прекрати в края на юли миналата година, тя обяви ново начало. Надявала се да предстоят само хубави моменти и нови срещи с феновете, когато отворят заведенията, за да се забавляват, „както беше в изминалите времена”.

Мария се чувствала като на първи запис, когато влязла в музикалното студио да изпее хита на колежката си. Толкова била екзалтирана. „Всяко нещо си знае времето и си има своята причина”, сподели още фолкдивата за завръщането си. Тя благодари няколко пъти на Цветелина Янева, че й е позволила да изпее „Хайде, откажи ме”. Това й е „най-любимата песен от всички попфолк песни”, подчерта Мария. Тя била впечатлена от баладата още, когато Цветелина я представила през 2012 г. „От тогава винаги съм си мислела какво щеше да бъде, ако е моя”, призна Мария и пак благодари за „силния приятелски и колегиален жест”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар