Само приятели ли?! Бен Афлек в тайна афера с вдовицата на Стив Джобс

Гласувайте за статията

Бен Афлек в тайна афера с вдовицата на Стив Джобс

Актьорът Бен Афлек определено не скучае. Звездата се разведе неотдавна със съпругата си Дженифър Гарднър, но очевидно не му липсва женска компания. И по-конкретно тази на милиардерската съпруга Лорън Пауъл Джобс.

Двамата са били забелязани да вечерят заедно в известен ресторант в Лос Анджелис. От начина, по който двойката си е тръгнала, папараците обаче останали с впечатлението, че май между тях има нещо повече от приятелство.

Мълвата, че актьорът може би има връзка с вдовицата на Стив Джобс плъзна веднага. Приятел на Афлек се опита да парира слуховете, но не успя съвсем.

„Те са приятели от дълго време“, твърди той и коментира, че двойката излиза заедно от години и то поне няколко пъти в месеца. Езикът на телата им обаче този път говорел за съвсем други отношения.

Приятелството между Лорън и Бен се зародило, когато актьорът основал организацията Eastern Congo Intiative, а Лорън Пауъл се занимава активно с филантропия от 2010 година. Вдовицата на основателя на „Apple“ бе заснета да вечеря с Афлек в един от любимите ресторанти на звездите в Санта Моника.

Двойката пристигнала отделно, но си тръгнали заедно от ресторанта, където прекарали три часа. Твърди се, че май не са обсъждали само менюто на ресторанта.

В същия ресторант само преди няколко седмици е била забелязана Дженифър Гарднър, която пък пристигна там с приятеля си.

Дженифър и Бен Афлек се разделиха още през 2016 година, но останаха да живеят заедно в общ дом заради децата. Двамата актьори едва напоследък афишират връзки с други хора, докато доскоро внимаваха с това.

Бен Афлек в тайна афера с вдовицата на Стив Джобс сн. You Tube

Бен Афлек в тайна афера с вдовицата на Стив Джобс сн. You Tube

Що се отнася до връзката между Бен Афлек и Лорън Джобс, има слухове, че двамата са се срещнали и по работен въпрос. Възможно е актьорът да прави нов филм и да е предложил на старата си приятелка да го продуцира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар