Само в Kliuki.net: Ето я Алекс от „Ергенът“ ПРЕДИ 10 години – с огромен нос и тънки устни (Уникални СНИМКИ)

Фотоколаж: Kliuki.net
Фотоколаж: Kliuki.net

Родена на 23 септември 1990 г.

Семейно положение: В активно търсене

Така се представя 23-годишната Александра Гърдева в един от сайтовете за запознанства. Този профил красавицата отдавна е забравила и занемарила, но зоркото око на Kliuki.net успя да изрови страницата от праха. И попаднахме на прелюбопитни снимки от близкото минало на хипнотерапевтката.

Годината е 2013 г. Алекс все още не е носила престижното звание хипнотерапевт, а се е изявявала на обучение в салон за красота, където правена грим и маникюр.

По-фрапиращото нещо обаче е визията й. Освен че все още няма една дузина инжекции хиалурон в устните си, психоложката изненадва с шокиращо голям нос. Обонятелният й орган заема половината от лицето й и при вида му дори Зорница от „Ергенът“ би си плюла в пазвата.

Не е ясно кога точно се е подложила на драстичната пластична операция, която изцяло е променила вида й, но днес Александра няма нищо общо с визията си отпреди.

Впечатление прави и семейното й положение: „В активно търсене“! Вероятно малко след създаването на профила в сайта за запознанства, „активното търсене“ на Алекс се е увенчало с успех и тя е намерила платежоспособен господин, който да я тунингова. Година по-късно Алекс вече се снима как кара тузарско Ауди, а нослето й вече е далеч в по-нормални размери.

3 коментара
 1. О, Боже, колко сте зле! казва

  Носът ѝ изобщо не е бил огромен. ? Разликата между преди и сега не е никак фрапантна. Разбира се, в основата на този сайт е писането на простотии. На мен ми е по-интересно как решихте, че мъж и е плащал за операциите и колата? Не може ли една жена сама да си е изкарала парите?

 2. Tatyana казва

  Само с глупости се занимавате тук
  Къде видяхте голям нос,тънки устни?!
  Алекс е изглеждала и преди много добре

 3. Tatyana Andonova казва

  Само с глупости се занимавате тук
  Къде видяхте голям нос,тънки устни?!
  Алекс е изглеждала и преди много добре

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.