Самотна майка е отгледала талантливата Адел

Гласувайте за статията

Младата соул певица Адел, която през последните три години жъне сензационни успехи, регистрира нов рекорд

Официалната чарт компания на Великобритания потвърди, че вторият й албум „21“ е станал най-продаваният на Острова през XXI век.

Самотна майка е отгледала талантливата Адел

Самотна майка е отгледала талантливата Адел

От излизането си на 24 януари досега „21“ не е изпадал от британския топ 10, а тази седмица скочи от 9-о на 5-о място. Това явно се дължи на оповестените миналата седмица номинации за наградите „Грами“, в които Адел присъства в шест категории, в т.ч. и най-престижните -албум на годината, запис на годината и най-добър поп албум. Триумфът на родената в Лондон от самотна майка 23-годишна певица в родината й се допълва и от успеха й в САЩ, най-големия музикален пазар в света. След като дебютира през февруари на първо място в „Бил-борд“, още през октомври „21“ премина границата от 4 милиона продадени копия, пише седмичника „Всичко за семейството“.

Че Адел заслужава да бъде провъзгласена за певица на десетилетието, говори и фактът, чедебют ният й албум „19“, изля зъл през 2008 г., и до ден днешен фигурира в много класации и продължава да носи приходи на авторката си. Сега състоянието на дъщерята на работничка в мебелна фабрика се изчислява на 6 милиона паунда и непрекъснато ще нараства. 2011-а донесе на британската дива и куп награди, между които три „Америкън мюзик“ и четири на MTV. За съжаление заболяване на гласните струни през октомври и наложилата се операция миналия месец отложиха всички дати до края на годината от световното й турне. Адел обаче вече е възстановена и по всяка вероятност ще пее на финала на британския „X Factor“ на „Уембли арина“ този уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар