Сами Хоссни и гаджето му влизат в „Смени жената“ (Двамата с Мила стягат сватба)

Сами Хоссни и гаджето му влизат в „Смени жената“ (Двамата с Мила стягат сватба)
3 (60%) 1 vote

Сами Хоссни и Мила смятат да минат под венчило

Сами Хоссни, добре познат на зрителите на bTV от последния пети сезон на „Фермата”, ще бъде един от героите в новия епизод на “Смени жената”, в сряда вечер по bTV. Сами и половинката му Мила са либерално, модерно, бъдещо семейство, което се впуска в предизвикателството на формата, за да научи някои истини и други гледни точки за взаимоотношенията. Мила е на 29 години, завършила е детска педагогика, а сега е професионален спортист, дизайнер и инфлуенсър.

Двамата със Сами много обичат да пътуват, но и да прекарват времето си заедно в България. Сами пък се прочу с участието си във “Фермата 5”, където фитнес гуруто успя да стигне до финала на шоуто. Двамата са си простили мимолетната забежка на Сами по време на участието му в риалитито, на която хиляди зрители станаха свидетели.

Двойката смята, че трябва да върви заедно напред, а в потвърждение на това двамата планират сватба още тази година. Съвсем по различен начин обаче, в подобна ситуация на изневяра, биха реагирали Ваня и Митко Димитрови от Асеновград.

Сами Хоссни и МилаДвойката е задно от седем години, а любовта им е изключително силна и днес. Консервативното семейство смята изневярата за грях. Двамата са преодолели заедно сериозни трудности и днес са щастливи родители на близнаци. Децата са основните им грижа и почти не се отделят от тях. Ваня държи на перфектния ред и чистота в къщата, а рецептата им за щастие е да са “винаги заедно, винаги”.

Какво ще се случи, когато Ваня влезе в къщата на Сами и дали ще оцени за себе си някои интересни моменти от живота на Мила, ще стане ясно в сряда вечер от 21:00 ч. по bTV. За какво ще разговаря тя със Сами, в каква роля ще го постави и на какво ще се научат един друг – зрителите ще разберат в някои доста забавни моменти от размяната. От друга страна аудиторията ще стане свидетел на това как Мила ще се справи в компанията на Митко, където има строги правила за гледане на двете малки деца, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар