Салма Хайек шокира с разкрития: Уайнстийн заплаши да ми счупи краката, ако не спя с него!

Гласувайте за статията

Салма Хайек шокира с разкрития, Харви Уайнстийн я тормозел

Салма Хайек шокира с разкрития. Холивудската звезда сподели, че видния продуцент Харви Уайнстийн е заплашил да съсипе живота й, ако не приеме авансите му.

Хайек работила с продуцента по филма „Фрида“. Трагедията се разиграла преди няколко години, а актрисата доста категорично отказала авансите му.

„Бях ясна, че не желая да имам нищо общо с него. Той побесня. Засипа ме със заплахи, че ако продължавам да му отказвам ще счупи глезените ми, или капачките на колената ми“, разказва тя в тв шоу.

Хайек отказа да навлезе в подробности, но категорично отрече да е приемала авансите на продуцента. Тя е поредната звезда, която разказва за системния тормоз от страна на Уайнстийн. „Живеех в страх. Бях цялата паникьосана. Исках да се махна, обаче не можех да се махна“, разказва още актрисата.

Говорителят на Уайнстийн споделя, че той се извинява и е изключително разстроен заради думите на Салма. „Той е силно разстроен от казаното от нея и се извинява, че е разтълкувала ситуацията така. Г-н Уайнстийн е категоричен, че целият екип на филма са били фантастични. И не си спомня да са се случвали такива неща“, твърди още говорителката.

Междувременно друга една колежка на Салма Хайек разкрива, че е преживяла много тежък удар заради продуцента. Екс мениджърката на Роуз Макгоуън Джил Месик се е самоубила вследствие на силен тормоз от страна на продуцента. А семейството й вече планира да разкаже цялата мръсна история пред пресата и да търси правата си в съда. Обвиненията са тормоз и насилване към убийство.

И Салма Хайек жертва на Харви Уайнстийн

И Салма Хайек жертва на Харви Уайнстийн

Самите те обвиняват и Роуз, че е допринесла за трагедията. „Тя я изостави след един от най-кошмарните й моменти, когато Уайнстийн посегна на нея“, разкриват близки до мениджърката. И твърдят, че тя се обвинявала и страдала заради случилото се, изпадайки в тежка депресия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар