Руслан Мъйнов ударно отслабва заради нова любов (Снимки + Чака ли бебе?)

Гласувайте за статията

Нов живот живее популярният актьор и певец Руслан Мъйнов

Оказва се, че звездата от сериала „Столичани в повече“ дължи все по-стегнатата си форма на любимата жена. Ударното му отслабване не остава незабелязано от аудиторията и към днешна дата пухкавият актьор е позагубил закръглеността си. Причината за тази изненадваща промяна е неговата половинка в любовта и в живота, с която са заедно от четири години. Анелия Луцинова – така се казва жената, успяла да вкара Руслан Мъйнов в правия път.

За щастие, „вината“ ù не се свежда само до външния вид на Мъйнов. Освен че отслабва ударно, Руслан се готви и за още по-голяма промяна. Тъй като връзката им е сериозна, двамата комици чертаят общи планове за бъдещето и са решили да скрепят любовта си с дете. Самият актьор подчертава, че дори е готов да мине под венчило, стига така лелеяният наследник да заяви скоро появяването си на бял свят. Дали отслабването се дължи само на диета, или по-скоро на креватни занимания, не се ангажираме да коментираме. Факт е, че в момента Мъйнов изглежда чудесно и се наслаждава на любовната си връзка.

Много труден период преживява той, преди да се отдаде на Анелия. За шест месеца губи не само баща си, но и трима верни приятели. Самотата се настанява в живота му и вероятно е щяла да се задържи, ако точно в този момент не се появява Луцинова. Любовта им се заражда в дните, когато се снимат забавните сцени на предаването „Комиците“. Макар в началото да не се задълбочават, с течение на времето отношенията им стават все по-сериозни, пише therush.bg. Така в момента Руслан Мъйнов изглежда като прероден и вече е достатъчно зрял и уверен в силите си, за да се ангажира с отглеждането на дете. Безспорно животът му се усмихва и единственото, което можем да му пожелаем, е успех!

Руслан Мъйнов е готов да стане баща

Руслан Мъйнов е готов да стане баща
Снимка: интернет

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар