Рупърт Мърдок изигран от гладиатора Ръсел Кроу

Гласувайте за статията

Британските медии обявиха, че ролята на магната Рупърт Мърдок е бъде изиграна от Ръсел Кроу.

 

Ръсел Кроу, който изигра емблематичния гладиатор Максимус в едноименния филм, ще се превъплати в образа на медийния магнат. Биографичния филм за Мърдок е на базата на мемоарите на неговият главен редактор и ще носи името „Добри времена, лоши времена“.

Познати източници до актьора казват, че се иска голяма смелост, за да се изиграе такава мащабна фигура като Мърдок, а Кроу я е притежавал. Очаква се ролята на главния редактор – Харолд, да бъде изиграна от Колин Фърт, но все още не е сигурно, че ще подпише договор за участие във филма. „Филмът ще бъде драма и ще бъде предназначена или за големия екран, или за телевизията. Нещата все още са на много ранен етап. Не сме подписали договори нито с актьори, нито дори със сценаристи“, заяви Леон Лекаш, творчески директор на продуцентската компания „What`s it all about?“, която стои зад лентата.

Тя ще разказва за отношенията на бившата британска премиерка Маргарет Тачър с австралийския магнат. Има доказателства, че тя е манипулирала закони, за да улесни закупуването от Мърдок на в. „Таймс“ през 1981 г. в замяна на благоприятно отразяване на нейната партия, пише БГНЕС.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар