Роси Иванова – най-красивата мис България (10 снимки, които доказват това)

Гласувайте за статията

Роси Иванова е най-красивата мис България и тези снимки го доказват

Роси Иванова е най-красивата мис България. При това без съмнение. Снимки на красавицата повече от 13 години след коронацията й, недвусмислено доказват това.

Хубавицата е известна с три неща — титлата мис България, която спечели през 2005 година, естествената си хубост, както и с успешната си модна кариера в цял свят. Роси е една от малкото красавици, които действително успяха да пробият в чужбина и името й се превърна в еталон за красота.

През годините е имало много съревнования, кои са най-красивите носителки на короната мис България. Феновете на Роси обаче са категорични — тя е номер едно.

„Топ 5 са ми Роси Иванова, Нанси Карабойчева, Теди Бургазлиева, Жени Калканджиева и Наталия Гуркова. И петте са красиви жени, които се запазиха такива през годините“, коментира фенка на миската в онлайн форум в социалните мрежи.

„Роси Иванова, Наталия Гуркова, Антония Петрова — това е моят топ 3“, отбелязва друга. Във всяка класация Роси се намира на челно място и това не е случайно. Дори най-новите й снимки показват, че красавицата не е мръднала през годините и пази красотата си непокътната и досега.

Най-новата й фотосесия преди дни за пореден път затвърди мнението, че Роси е най-красивата мис България през последните десет — петнадесет години. С котешки очи, смолисти коси и уникална усмивка, тя е магнит за всички.

Почти няма столично модно събитие, на което миската да не е канена да участва. Или парти, което да не е украсено от нейното присъствие.

„Една забележителна жена, която през годините само става все по-красива. Невероятна е“, „Камерата не просто я обича — обожава я. Рядко може да се види жена, която след толкова години изглежда все така прекрасна“, коментират възторжено феновете й.

Роси Иванова е най-красивата мис България сн. Инстаграм

Роси Иванова е най-красивата мис България сн. Инстаграм

Що се отнася до тайните на Роси, вероятно тя дължи физиката и запазената си красота на диета, фитнес и правилно хранене. Както и на гените си, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Роси Иванова – най-красивата мис България (10 снимки, които доказват това)”

 1. Ivan-mihalevfup

  сеп. 30. 2019

  Здравствуйте ребята! Ребята, знает где выгодно заказать сайт в Красноармейской Краснодарского края?
  В наше время нельзя доверять всем Web студиям. Помогите выбрать исполнителя.

  Reply to this comment
 2. Kevinbuini

  окт. 06. 2019

  А что конкретно Вам требуется? Сайт визитка, Корпоративный сайт и Т.Д.
  Объясните подробней!

  Reply to this comment

Добавете коментар