Роси Иванова и Маги Бадер засенчиха Мис Великобритания (Снимки от Бала на топмоделите)

Гласувайте за статията

Мис България Роси Иванова и Мис Плеймейт застанаха рамо до рамо с Мис Великобритания.

През изминалия уикенд се проведе станалия традиционен Бал на топмоделите, в който взеха участие Роси Иванова, Маги Бадер, Марина Войкова, Нанси Карабойчева и други родни красавици. С една или друга титла и с прояви на модния подиум, те бяха събрани от лорд Евгени Минчев. А негов специален гост по повод бала бе Мис Великобритания Джейми Лий Фоукнър.

Събитието се състоя в актуален столичен клуб и бе поредното за Маги Бадер, но и едно от малкото за Роси Иванова в последно време. Красивата миска все по-често се появява в светлините на прожекторите, но определено не е загубила форма! Тя заложи на рокля в цвят мента с мляко с обсипана с камъни горна част и дълбоко деколте.

Росица позира с Евгени Минчев и Борис Дали, а присъстващите са категорични, че определено нашето си е по-хубаво и тя е успяла да засенчи британската миска, въпреки че тя бе и с короната си. Освен Роси Иванова, Маги Бадер също показа стил и красота. Актуалната Мис Плеймейт бе избрала нежно розова дълга рокля с долна част на воали и доста предизвикателно деколте. В стила на титлата, която носи, Магдалена показа нагледно силикона си.

Друга Мис България, Юлия Юревич, също като Роси Иванова доказа, че красотата не си отива с короната. Марина Войкова пък отново се затвърди като най-скромната носителка на короната. Тя се появи в рокля, която лъха на евтиния, и определено не направи добро впечатление.

Роси Иванова и Маги Бадер с Мис Великобритания

Не се мина и без Жени Калканджиева и Куини-Алис, както подобава за всяко модно събитие. Балът бе съчетан с ревю на Жана Жекова и коафьорско шоу. Мнозина пък се зачудиха каква точно роля изпълнява Борис Дали, който цяла вечер целуваше и прегръщаше красавиците наред. Но със сигурност център на вниманието бе не британската корона, а родните хубавици, най-вече в лицето на Роси Иванова и Маги Бадер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар