Росен Плевнелиев се изцепи: С Деси сме скромни, не искаме да се показваме (Вижте какви ги ръси + Кога ще роди тя)

Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев се изцепи, двамата с Деси Банова не искали да се показват по медиите

Росен Плевнелиев разкри кога ще роди синоптичката

Росен Плевнелиев се изцепи жестоко за отношенията си с Деси Банова. Екс президентът обяви, че двамата с половинката му не искат медийно внимание. Въпреки, че обходиха всички възможни телевизии, за да изтъкнат колко са влюбени и щастливи.

„Не търсим таблоидите, скромни сме, държим се за ръка“. Така президентът Росен Плевнелиев описа брака си с журналистката Деси Банова в ефира на bTV. „Когато съм с една жена, съм с нея докрай. Въпреки че това е моят втори брак, аз съм в много добри отношения с бившата си жена. Децата също са добре. С Деси не налагаме нашия дневен ред на никой друг“, добави Плевнелиев.

Росен Плевнелиев и Деси Банова

Снимка: Нова ТВ

„Желаем на всички в България здраве, щастие и успехи“, изцепи се още президентът, като не пропусна да се оправдае, че няма офшорки и е чист като сълза, въпреки че не беше попитан за такова нещо.

„Никога не съм имал офшорни сметки, никога не съм имал любовници. Всички трудности, пред които минах, останаха в миналото“. На въпрос кога се очаква да стане баща отново Плевнелиев призна, че след около две седмици. Той отрече да има избрано име за наследника му и подчерта, че този избор е на майката. „За мен името на детето едно свещено право на майката. Нека тя да го избере“, добави бившият държавен глава, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар