Росен Плевнелиев позлати тъща си! (Експрезидентът й купи апартамент за 300 бона)

Бившият президент хариза нов апартамент на тъща си, записа го на нейно име да пести от данъци

Росен Плевнелиев , който почита тъща си все едно е негова родителка направо позлати възрастната дама. Бившият президент купил на баба Лили жилище за 300 хиляди лева, което да е в близост до тяхното.

Осен това бившият държавен глава записал имота на нейно име умишлено, с цел да се облекчи от данъци, че има много имоти на собственото си име.

Все пак като истински зет искал майката на Деси, която полагала грижи за нй-малкия му син Йоан да е по-близо до семейството.  Самоотвержената баба да им е под ръка, но и да си има свое местенце, където да се прибере и усамоти.

До скоро Лили Шопска живееше заедно със семейството на зет си и дъщеря си и бе неотлъчно до тях и им помагаше не само с грижите за сина им, но и в домакинството. Шопска вече се е пенсионирала  и се похвалила на приятелските си, че се е настанила в нов дом.

Според  думите й нейния жизнен стандарт значително се повишил след като Росен се оженил за Деси. Според слуховете той всеки месец превеждал по 3 хиляди лева по сметката на баба Лили, а тя била денонощно на разположение в грижите за Йоан и по-голямата си внучка от първия брак на бившата синоптичка. И с удоволствие приела факта, че е време да заживее отделно от младите и да не им досажда.

Тъщата на бившият президент на кралска почивка в семейната вила в Гърция

Всъщност се говори още, че Лиляна Шопска сама избрала втория си зет. Като по-веща от дъщеря си тя първа забелязала, че експрезидентът си пада по Деси и насочила вниманието на щерка си към него, подчертавайки, че този мъж е добра партия и не е за изпускане.

Всеизвестен е факта, че Деси Банова хлътнала по Росен когато го видяла веднъж по бански гащета и джапанки по време на почивката си в Гърция.

Източник: lupa.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.