Росен Плевнелиев с олимпийски басейн в гръцкото си имение (Вижте огромния му палат– Снимки)

Гласувайте за статията

Росен Плевнелив с Деси Банова и децата летуват на Халкидики, семейството почива в огромния му палат

Росен Плевнелиев заведе половинката си Деси заедно с децата на семейна ваканция. И ако други известни нашенци трябва да се ръсят с хилядарки за луксозни хотели в южната ни съседка, то президентът може да си позволи лукса да пребивава в собствен палат на Халкидики. Където е построен басейн с олимпийски размери.

Снимка: Ретро

С имението Плевнелиев се сдобива през 2007 година. Купува го за космическата сума от 1 369 000 лева. Морската му хасиенда на Бяло море и тази на нашето в Черноморец както и двете къщи,в построения от него луксозен комплекс „София парк” вече са собственост на синовете му от брака с Юлиана. Той щедро им ги остави след развода.

Само, че с новата му съпруга, от която има син Йоан все още живеят в софийските къщи и често отскачат до морските имоти. Според документите Плевнелиев си е запазил право на ползване до живот.

На баровската си ваканция Деси ,Росен и бебето са придружени и от двамата му сина – Асен и Павел. Както и от дъщерята на синоптичката Йоана. А за голямата тумба деца се грижи баба Лили – майката на Банова.

Иначе за лятната ваканция на семейството в тихото градче Уранополи има място за всички. Къщата е двуетажна с площ 1200 квадрата и заобиколен от маслинова гора. Тя е разположена на хълм и до нея се стига по частен път. А дворът е огромен цели 6 декара така, че няма как любопитни съседи да нарушават спокойствието на богаташите докато се излежават на шезлонгите по край басейна или си пият кафето, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар