Росен Плевнелиев и Деси Банова пазаруват за бебето в Истанбул (Фото от екскурзията им)

Росен Плевнелиев и Деси Банова пазаруват за бебето в Истанбул (Фото от екскурзията им)
3 (60%) 1 vote

Росен Плевнелиев глези бременната си половинка с шопинг в Истанбул, Деси Банова пазарува за бебето само от чужбина

Росен Плевнелиев и Деси Банова бяха засечени да пазаруват за бебето в Турция. Експрезидентът угажда на своята бременна половинка на всичките капризи.

Деси Банова не искала да купува нищо от българските магазини за бъдещото си дете. Не си позволявала дори да ги обикаля, за да не се смесва с простосмъртните. Не, че стоките в България не й допадали. Но от както стана жена на президент й било под достойнството да ходи за щяло и нещяло в търговските обекти.

За бъдещия си наследник Деси Банова накупила куп дрешки. Напук на поверието, че за новородено не се пазарува предварително.

Снинка: Ретро

Въпреки, че влюбените искали да запазят анонимност в Истанбул случайно ги разпознали група българи. Които били на екскурзия в турския мегаполис. Макар Деси и Росен да били съвсем неглиже. Нямало как да откажад да си направят обща снимка със сънародниците си.

Говори се, че бившата синопчтичка от скоро се пренесла в тузарския дом на Плевнелиев. Банова по цял ден умувала как да оформи детска стая за бебето. А и да отдели място и за първородната си дъщеричка Йоана. Която сега прекарвала повече време при баба си Лили. Но след сватбата желанието на новата госпожа Плевнелиева било всичките й любими хора да живеят под един покрив, предават от retro.bg.

Бременната блондинка смятала да се довери на интериорен дизайнер за обзавеждането. А влюбеният й годеник й дал картбланш да прави всичко както намери за добре. Парите нямали проблем и бюджета й бил неограничен.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар