Росен Плевнелиев и Деси Банова – най-обсъжданата звездна двойка на 2017 (Вижте кои са останалите)

Росен Плевнелиев и Деси Банова – най-обсъжданата звездна двойка на 2017 (Вижте кои са останалите)
5 (100%) 1 vote

Росен Плевнелиев и Деси Банова са сред двойките, които 2017 година събра

Росен Плевнелиев и Деси Банова вече не крият връзката си

Росен Плевнелиев и Деси Банова са може би най-обсъжданата звездна двойка на 2017 година. Двамата съвсем изненадващо обявиха отношенията си малко преди края на годината. И естествено предизвикаха грандиозен интерес към себе си. Двамата са заедно от лятото на 2017. И не крият, че са изключително влюбени.

Светлана Василева и Християн Гущеров също предизвикаха немалко клюки и любопитство към себе си. Плеймейтката твърди, че е открила мъжа на живота си. И че се е запознала с него чак след като той се е разделил с поп фолк певицата Мария. Мнозина смятат, че Гущеров няма сериозни намерения към моделката и само се забавлява с нея. Но тя е убедена, че щом живеят заедно, значи отношенията им са сериозни.

Росен Плевнелиев и Деси БановаНиколета Лозанова и Ники Михайлов се събраха след няколкогодишна раздяла. Бившата водеща на Папараци дори се пренесе в дома на вратаря и не пропуска да качва снимки от там. Тя периодично намеква, че е готова да се омъжи за новия си стар любим, който пък вправ текст заяви, че през 2018 година иска да стане баща.

Бионсе и Джей Зи. Макар да не са се разделяли официално, двамата изживяха сериозна криза в брака си. Рапърът призна, че е изневерявал на красивата си съпруга, при това неведнъж. През 2017 година обаче те сякаш успяха да скрепят отношенията си, благодарение на раждането на близнаците им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар