Росен Плевнелиев с дарове за милиони за бебето от Деси Банова (Вижте как ще ги позлати)

Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев позлатявя бебто и майката, експрезидентът крои планове как да пренасочи част от богатството си към тях

Росен Плевнелиев е замислил план, с който да позлати бременната си годеница и бебето. Той решил още от сега да прехвърли скъпарската си къща в Гърция на името на Деси Банова. За да няма други претенденти за наследство.

Снимка ПИК

Ако пък половинката му роди дъщеричка експрезидентът обещал да й открие сметка с половин милион още със самото раждане. Така сумата, която е доста голяма само от лихвите ще набъбне до един милион още преди четвъртото му дете да навърши пълнолетие.

Въпреки, че Плевнелиев е много богат и за всичките му наследници ще има по-много, тъй като има пет къщи – на морето, край Банско, в Гърция и два апартамента в София бившата му съпруга Юлиана никак не била очарована от факта, че към бъдещото отроче и неговата майка ще потекат реки от финансов ресурс и имоти. Така двамата й сина Асен и Павел ще се окажат ощетени от изтърсачето на татко.

Бившата на Плевнелиев – Юлиана
Снимка ПИК

Според слуховете в банковите сметки на експрезидентът били натрупани повече от 12 милиона лева и ще има предостатъчно за всички.

Бившата госпожа Плевнелиева никак е била в еуфория от скоростното забременяване на синоптичкта. Както и от прекалената показност на връзката. Която Росен и Деси демонстрират, предават от Жълтите новини на pik.bg.

Така, че втората съпруга била шокирана от прекалено бързото развитие на нещата както и от факта, че  наследниците й ще трябва да делят огромното имането на баща си с новия член на фамилията Плевнелиев.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар