Росен Плевнелиев глези Деси Банова с баровски шопинг в мола (Вижте как й угажда – Снимки)

Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев носи на ръце новата си съпруга, експрезидентът я глези като кралица

Росен Плевнелиев засипва новата си съпруга с баровски подаръци. Бившият държавен глава, който за трети път мина през олтара със синоптичката Деси Банова не дава косъм да падне от главата й и й угажда на всичките капризи.

Блондинката, която успя да омае политика, да му роди още един син и да мине с него под венчило бе засечена в компанията на Плевнелиев и дъщеричката си Йоана на шопиг в столичен мол.

Снимка: ПИК

Младоженците се държаха като влюбени тийнейджъри и събраха погледите на любопитните запачи в мола. Отдалече се виждаше колко са увлечени един по друг и не можеха да скрият бурните си емоции.

Снимка: ПИК

Макар известната двойка да предизвика голям интерес сред клиентите на търговския обект те ни най-малко не бяха смутени от всеобщото внимание което им обръщаха хората.

Снимка: ПИК

Деси Банова в отлична форма развяваше буйните си руси къдрици и не сваляше поглед от лъскавите витрини на най-скъпите бутици. Като явно си набелязваше с какви нови покупки да обнови гардероба си за пролетта, предават от pik.bg.

Доведената дъщеря на екссиноптичката бе обгрижвана от втория си татко. Росен Плевненлиев се бе погрижил на момиченцето да не му е скучно когато майка му оглежда стоките в бутиците. Той бе купил сладолед на Йоанка както и за себе си. Двамата ближеха леденото удоволствие докато Деси Банова набелязваше покупките, с които ще я поглези съпруга й без да се замисля колко пари ще пръсне от дебелата му банкова сметка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар