Росен Плевнелив пръска хилядарки по бременната Деси Банова (Вижте как трепери за бебето)

Гласувайте за статията

Росен Плевнелие, трепери над  Деси Банова и нероденото бебе, пръска луди пари по тях

Росен Плевнелиев едва ли се е надявал, че толкова скоро след развода с бившата си ще го споходи такова щастие.  Хем да си намери красива и млада жена, хем тя да забременее в началото на връзката им.

Снимка: ПИК

Експрезидентът, който е на крилете на любовта придружавал Деси Банова на всеки контролен преглед. Той влизал с нея в кабинета на гинеколога и с нетърпение и на метър от видеозона гледал с умиление монитора.

Плевнелиев изглеждал така сякаш за първи път ще става татко и задавал повече въпроси на лекаря от бъдещата майка.  За съжаление на политикът му липсвало добро въображение и трудно успявал да различи формите на плода на тяхната любов. Затова специалистът непрекъснато му обяснявал какво вижда и кое какво е.

Въпреки, че бременността на синоптичката вървяла по мед и масло притесненият Плевнелиев накарал половинката си да си направи всички допълнителни изследвания. С които да се установи, че бебето се развива нормално.

Макар, че за четвърти път ще става татко бившият държавен глава смятал да си доплати допълнително и да влезе с Деси Банова в родилната зала. Нямало да я остави нито за миг сама по време на раждането и щял да й дава кураж, предават от  retro.bg.

ВИП-двойката имала намерение да замрази стволови клетки от пъпната връв в клиника в чужбина. Материалът щял да се  съхранява тъй като дава пълно излекуване при някои тежки заболявания. Процедурата никак не била евтина. За нея се плащало 50 хиляди лева.

И други звездни двойки се възползваха от иновациите в медицината. Стволови клетки замразиха Диляна Попова и Блатечки. Както и щерката на Данчо Караджов – Лора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар