Роналдо и Джорджина с първо фото след загубата на бебето си (Моделката се прибра от болницата след трагедията)

Гласувайте за статията

Роналдо и Джорджина с първа снимка и коментар след загубата на бебето си, видя Kliuki.net.

Моделката беше изписана от болницата заедно с дъщеричката на двойката, която успя да оцелее при раждането. Роналдо публикува снимка от дома им, на която позират всички – той, Джорджина, бебето и останалите им деца, за да покажат, че животът продължава дори и след най-голямата трагедия.

роналдо и джорджина

Снимка: инстаграм

„Дом, сладък дом! Джио и дъщеричката ни най-накрая са у дома при нас. Искаме да благодарим на всички за милите думи и жестове. Подкрепата ви е много важна, усетихме любовта и уважението, което изпитвате към нашето семейство. Сега е време да бъдем благодарни за живота, който приветствахме на този свят“, пише футболистът.

Припомняме ви, че в началото на тази седмица светът беше разтърсен от новината, че футболистът и половинката му са загубили сина си, който е починал при раждането. Джроджина беше бременна с близнаци, но от двете бебета оцеля само момиченцето. Трагедията предизвика вълна от съчувствие по целия свят към футболното семейство.

Двойката има още едно общо дете – дъщеричката Алана. Заедно те се грижат и за големия син на Роналдо, както и за близнаците му, които са родени от сурогатни майки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар