Ромина Тасевска с меден месец на Малдивите (Дарко най-после я заведе на почивка)

Гласувайте за статията

Ромина Тасевска най-после с  меден месец, четири години след сватбата Дарко я заведе на почивка

Ромина Тасевска се похвали с меден месец на Малдивите. Красивата моделка, която е щастлива майка на три деца четири години след сватбата успя да отиде на романтична почивка само със съпруга си.

Ромина Тасевска на Малдивите

Ромина Тасевска на Малдивите

От както се ожениха Ромина и Дарко не намериха време да се насладят на меден месец. Красавицата бе или бременна или се грижеше за поредното бебче в семейството. И не успяха да останат сами дори за миг от както се е родила Дария, предават от електронният сайт  lifestyle.bg.

Ослепителната миска, която след трите раждания изглежда превъзходно сподели, че майка й е дошла на гости в далечния Тайланд. Оставили са на нейните грижи поотрасналите си деца. И са решили с Дарко само за четири дни да се усамотят на една кратка, но романтична почивка в Малдивите.

Мис България 2010 с усмивка признава, че е имала нужда от този свой момент. Да може да се наспи без да мисли за нищо. На спокойствие да с изпие кафето. „Откраднахме си тези четири дни”, споделя моделката.

Ромина се похвали на феновете си колко са щастливи с Дарко на първата им самостоятелна почивка. Прекарват си чудесно. Въпреки, че не спират да мислят за децата си, Дария, Давид и малкия  Антонио.

Вижте снимките на изумителната моделка. Която роди едно след друго три прекрасни деца. Но продължава да изкушава с перфектните си мерки. И с поведението си на една истински грижовна майка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар