Ромина Тасевска се фука с тузарски подарък от Дарко (Вижте какъв джип й подари)

Гласувайте за статията

Ромина Тасевска получи от Дарко супер тузарски джип, Мис България се фука с последен модел Ауди

Ромина Тасевска заслужено ще получи от Дарко тузарски подарък. Моделката, която е щастлива майка на три деца се похвали, че половинката й е поръчал чисто нов луксозен автомобил. Последен модел джип от немската марка Ауди.

Ромина и Дарко присъствали на изложение на автомобили. Футболистът, който играе за тайландски клуб завел съпругата си на престижния форум. Там я накарал да си избере подходящо возило.

Миската се спряла на Аудито. Даже се щракнала с него. После пусна снимката в социалната мрежа и многозначително написа под фотото „Ах, колко ми прилича!” и „Скоро”.

Любимият на Ромина е много щедър към своята вярна половинка. Дарко смята, че за майка като нея й трябва сигурна и здрава кола. Поръчал колата и сега чакат всеки момент джипът да стане собственост на миската, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Футболистът развързал кесията си за да може красивата му съпруга да се радва на най-луксозния семеен автомобил. Джипът е перфектен да побере многодетното му семейство. С него спокойно ще ходят на ваканции и излети заедно с Дария, Давид и малкия Антонио.

През март Ромина само за три дни си беше в България. Миската бе дошла в родината си да си поднови международния паспорт. Тогава тя сподели, че Дарко вече мислел да се прибират насам. А тя мечтаела поне още 2,3 години да изкарат в Тайланд. Защото климатът и условията там били идеални да отгледа трите си деца.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар