Ромина Тасевска се похвали с Антонио (Първо фото на бебето)

Гласувайте за статията

Ромина Тасевска блесна на снимка с новороденият си син Антонио, миската се похвали с първо фото на бебето

Мис България Ромина Тасевска очарова феновете си. Дни, след като малкия нов член на щастливото семейство се появи на бял свят моделката направи първата си фотосесия с него.

Дария и Давид

Дария и Давид

Romina Tasewska i bebeto

Ромина Тасевска публикува във Фейсбук снимка на бебето. Прегърнала в ръце мъничкото съкровище красивата мама грее от щастие. Под фотото тя постна „First day outdoors!“ (Първи ден навън!)

Само седмица след раждането на третото си дете Ромина блести в пълния си блясък. Бременността се е отразила чудесно на Мис България, а вече не личи, че е раждала бебе. Възвърнала е перфектната си форма, а с малкото вързопче, което е прегърнала умили социалната мрежа.

Заваляха поздравления и коментари. Потребителите са впечатлени от прекрасната мама и малкото човече, което за първи път излиза навън. Феновете на Ромина я адмирират за смелостта да роди не едно, а три деца. Рядко явление в днешния комерсиален свят. Малко са жените дръзнали да дадат живот на повече деца. Тасевска е пример за всички, които се притесняват, че бремеността ще развали стройната им фигура.

Ромина скоро призна, че Антонио не е бил плануван появата му е сплотила футболното семейство. Каката Дария и по-малкия й брат Давид били очаровани от мъника. С появата на третото дете миската доказа, че не е типична футболна съпруга.

Семейството живее в Банкок, столицата на Тайланд. Те обитават луксозно жилище от затворен тип. Наоколо изобилства от паркове и градини където Ромина Тасеска разхожда децата си. Тя споделя, че все още не е забравила навиците си по отглеждането на Давид. Така, че няма да има проблеми да се справи с бебето.

Все пак за отглеждането на трите деца на Ромина Тасевска й помага бавачка. Семейното жилището е обзаведено с всички най-нови модерни технологии, което също облекчава многодетната майка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар