Ромина Тасевска разкри: Готови сме за бебе №4! (Защо не иска да се върне в България?)

Гласувайте за статията

Чаровната Ромина Тасевска сподели, че с любимият й Дарко вече обмислят четвърто дете.

Скоро след първия рожден ден на по-малкия им син Антонио, Дарко и Ромина Тасевска вече мечтаят за бебе №4. Те определено са сред рекордьорите в родните светски среди с трите си дечица – Дариа, Давид и малкия Тони. Но явно те не са достатъчни на семейството. Както казва миската, където три, там и четири!

Футболистът и Ромина Тасевска живеят в Банкок вече от няколко години. Децата им, на 4 и 3 години, са израснали там и дори не знаят български. Дариа и бебе Антонио са родени в Тайланд и не са идвали в родината на майка си все още. Именно заради тях семейството няма намерение да се връща в България, поне в близко бъдеще.

Майката-героиня е ужасена от родната действителност и най-вече от реалността в училищата. Тя е категорична, че иска най-доброто за децата си и смята, че те го получават в Банкок. Дариа и Давид ходят на детска градина, но само от 8 до 14 часа. През това време помощница разхожда малкия Антонио, за да може Ромина Тасевска да сготви и да изчисти.

Тя е категорична,

че се грижи сама за децата си и не прехвърля отговорността на детегледачката. Тя просто й помага, за да може да бъде пълноценна и да свърши всичките си ангажименти. Въпреки натовареното си ежедневие като майка на три деца, Ромина Тасевска е готова да се грижи и за четвърто. Тя споделя, че прекалено много обича хлапетата и те никога няма да й бъдат тежест, призна тя в „Преди обед“.

Разбира се, не може да отрече, че й е много трудно, но не се оплаква. Дарко в момента играе в отбор в съседен град и в повечето случаи го няма по една седмица. При всяка възможност обаче се прибира, защото не може без жената и децата си. В това забързано ежедневие почти не им остава време за романтика.

Доста време след сватбата успяват да си откраднат само четири дни за меден месец. Това е единственото време, което Ромина Тасевска е прекарала без децата си. Тя е с тях ежедневно и ежечасно. Обичат да се разхождат из космополитния град, в който може да видиш всичко. Дори се шегува, че най-добрата й тренировка е да носи бебе Антонио на ръце.

Дарко и Ромина Тасевска искат цял футболен отбор

Дарко и Ромина искат цял футболен отбор

Освен това, Ромина Тасевска намира време да отскача и до фитнеса, където често й се случва да не може да спре да се прозява, докато тича на пътечката. Но това са бели кахъри за нея, особено на фона на мечтата за четвърто дете – отново момиче!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар