Ромина Тасевска показа порасналите си наследници (Вижте ги днес)

Ромина Тасевска показа порасналите си наследници (Вижте ги днес)
5 (100%) 1 vote

Ромина Тасевска избра семейството пред кариерата, горда майка е на три деца

Ромина Тасевска, която много време живя зад граница, малко по-малко от година се завърна в родината заедно с съпруга си Дарко и трите си деца. Мис България 2010 г изцяло е посветена на семейството си и както казва самата тя е с професия „майка”, която практикува  24 часа в денонощието.

Красавицата показа порасналите си наследници – дъщеря си Дария и момчетата Давид и Антонио и е много горда с тях. И тримата са се родили в чужбина заради ангажиментите на баща им като футболист. Дария се появи в Израел, а момчетата в Тайланд.

Ромина Тасевска споделя, че когато се върнали в България в началото било доста трудно. Слава богу децата поели своя път в детската градина. А Дарко се чувствал отлично в новия си отбор.

Снимки: Инстаграм

Мис България е категорична, че всеки трябва да възпитава наследниците си със спорт още от най-ранна детска възраст. Тя прави сравнение с Тайланд, където имат друго мислене относно спортните занимания.

Най-голямата Дария още в Банкок тренирала художествена гимнастика от 4 годишна. След връщането им и тук продължила с тренировките, но за Давид и Антонио е голям проблем да се занимават със спорт защото са малки и докато в Тайланд имало такава възможност, тука не.

Ромина и Дарко обаче отделят много време за наследниците си. Когато са свободни често правят разходки в парка или в планината и се забавляват заедно като едно голямо и сплотено семейство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар