Ромина Тасевска показа луксозния си мезонет (Вижте къде се ширят с Дарко и децата – Снимки)

Гласувайте за статията

Ромина с Дарко и трите им деца се ширят в дом, олицетворение на щастието

Моделът Ромина Тасевска , футболистът Дарко Тасевси и трите им деца са пример за здраво и сплотено семейство. В луксозния им мезонет на гости бе стажант–репортерът на Нова тв Стела Иванова. Която разкри на зрителите как живее известната фамилия.

Ромина Тасевска посрещна репортерката в дома си
Снимка: Клюки.нет

Мезонета, който купиха, след завръщането си от Тайланд се намира в полите на Витоша в затворен комплекс. За който звездното семейство брои близо половин милион лева. И това не е случайно, жилището разполага с много екстри като басейн, охрана, градинар и чистачка. Естествено за тях се плаща отделно.

Семейството на меката мебел в дневната
Снимка: Клюки.нет

Мис България и до днес се слави като една от най-красивите сред носителки на престижната корона. Тя е обзавела мезонета по свой вкус, но се е доверила и на дизайнери. Само, че окончателните решения за лукса и уюта са ги взели заедно с Дарко.

Като стана дума за главата на семейството футболистът на Славия е подарил разкошното жилище на половинката си, която се грижи за наследниците му и винаги е рамо до рамо с него.

Ромина Тасевска и Дарко са привърженици на формулата „По-малкото е повече”

Ромина не показа много от лукса на мезонета. Но от снимките се вижда, че двойката е предпочела минималистичния стил. Не е претрупано с мебели и интериора е подчинен на правилото „По-малкото е повече”.

Иначе вътре е подредено като от корица на списание и цари идеален ред, особено като се има предвид, че там живее семейство с три деца.

Вижте още снимки в галерията!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар