Ромина Тасевска откровено за брака си и живота в Тайланд: С Дарко се виждаме рядко (Вижте откровенията й)

Ромина Тасевска откровено за брака си и живота в Тайланд: С Дарко се виждаме рядко (Вижте откровенията й)
4 (80%) 1 vote

Ромина Тасевска от години живее в Тайланд с футболиста Дарко Тасевски

Моделката Ромина Тасевска е майка за пример. Носителката на титлата „Мис България“ и съпругът й Дарко Тасевски се радват на трима наследници, които отглеждат без чужда помощ в Тайланд, където в момента играе футболистът. Основното занимание на Ромина през последните шест години е да се грижи за децата си – Дария, Давид и Антонио. Репортер на „Шоу“ се свърза с красивата майка, за да разберем какво се случва със семейството й, щастливи ли са в Банкок и страдат ли по родината си.

– Ромина, много пъти си казвала, че искаш да бъдеш пример за майка. Успяваш ли да си достатъчно търпелива покрай грижите на трите деца?

Ромина Тасевска и Дарко

Снимка: Фейсбук

– С времето се научих на търпение. Вече близо 6 години се занимавам основно с отглеждането и възпитанието на децата ми. Имам изградени тактики, знам от какво имат нужда, как да реагирам в определени ситуации и как да запазвам спокойствие. Ще ми се да знаех всичко това още от началото, но, уви, не беше така. Научих се на много неща покрай децата и продължавам да се уча. Това, което ме мотивира да полагам максимално добри грижи за тях, е, че именно сега е периодът, през който те се изграждат като личности и всяко мое действие и дума е от голямо значение.

А с Дарко успявате ли да откраднете малко време за романтика – излизате ли на вечери само двамата, на почивки?…

– Доскоро Дарко играеше за отбор извън Бангкок и се виждахме предимно през уикендите. По принцип вечер предпочитаме да сме у дома с децата, по-скоро обядваме заедно много често. На романтични почивки ходим само когато майка ми ни е на гости в Тайланд и може да остане с децата, а това се случва веднъж в годината. Може би и затова тези моменти са толкова приятни, когато се случат.

– Липсва ли ти кариерата, светлините на прожекторите и понякога съжаляваш ли, че загърби всичко в името на семейството?

– Човек се променя според различните периоди в живота си. В момента не ми липсват тези изяви толкова колкото преди 5 години. Майчинството ми е приоритет и в никакъв случай не бих казала, че съжалявам за това. Всъщност не съм загърбила моделската работа съвсем. За престоя си тук, между две бременности, успях да снимам няколко реклами.

– А усещаш ли носталгия по България и допада ли ти животът в Тайланд?

– Носталгия по родината винаги ще има, но истината е, че за момента намирам Тайланд за по-подходящо място, където децата ми да израснат. За съжаление много мои близки споделят същото мнение.

– Говори се, че футболистите и манекенките рядко съумяват да свият и запазят семейното гнездо. При вас тази максима обаче не важи…

– С Дарко се стараем да бъдем едно функционално семейство, което се справя с проблемите – както идващите „отвън”, така и възникващите в тесния семеен кръг. В Тайланд сме сами и разчитаме само един на друг, ето защо предпочитаме да живеем в разбирателство.

– Дразни ли те, че професията на модела в последните години се разми и все повече се набляга на някакви плеймейтки?

– Не ме дразни, защото всеки интелигентен човек може да направи разликата между модел, манекенка, плеймейтка и т.н.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар