Ромина Тасевска и Дарко стягат втора сватба (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Ромина Тасевска и Дарко се завърнаха окончателно в България, след като 6 години живяха в Тайланд

Ромина и Дарко Тасевски се завърнаха окончателно в България заедно с трите си деца.

След 8 години в чужбина, семейството се прибра. Последните 6 бяха прекарали в Тайланд. Когато решават да заминат заради кариерата на Дарко, то тази на Ромина е в епогея си. Прекъсва я, за да следват неговите мечти. Понякога й е ставало мъчно, но през тази пауза тя е родила трите си деца и общо взето не съжалява за взетите решения. Колкото до новия живот у нас, Ромина признава, че им е по-трудно да започнат от начало. В Тайланд всичко е било по-уредено и е имало спортни занимания за децата им, докато тук всичко е ограничено до възрасти, до които малчуганите все още не са достигнали, писа „България Днес“.

Ромина Тасевска и Дарко

Снимка: Фейсбук

Преди да заминат за Израел двамата направиха скромна сватба, но бяха дали заявка, че когато дъщеря им Дария порасне, искат тя да бъде шаферка на по-голяма венчавка. А дали все още Ромина е на това мнение?

„С всяка изминала година все повече се отдалечавам от тази мисъл. Аз съм се виждала в бяла рокля. Да, не е била мечтаната може би, но за онзи момент беше много приятно усещане. Животът вече в съвсем друга посока ме отнесе. Не мога да си представя сега тепърва да правим голямо тържество, сватба.

Въпреки че ние все още нямаме църковен брак. Това задължително трябва да се поправи, но чак такова голямо мероприятие надали бихме направили“, отсича Мис България 2010.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар