Ромина Тасевска и Дарко с живот като в приказка (Вижте колко са щастливи с децата)

Гласувайте за статията

Ромина Тасевска, Дарко и трите им деца живеят като в приказка, Мис България доказа, че е най-добрата майка

От няколко дена Ромина Тасевска и цялото и голямо семейство са отделили време за забавления. Мис България 2010 година показва разни снимки на феновете си от приказните преживявания, които с Дарко подаряват на трите си деца.

Явно, че футболистът е пуснат в почивка. Защото придружава фамилията си навсякъде. Миската е изготвила специален план за всеки ден къде да водят наследниците си.

Последните снимки, които Ромина предостави на социалната мрежа са от зоопарка в Банкок. Малките сладури имат щастието да се порадват на животните. Те могат да ги нахранят и да позират за весела снимка пред фотоапарата на татко си. Който увековечава техните щастливи моменти заедно.

На фотосите не липсва и най-малкия юнак на задружното семейство. Който се роди миналата година през зимата. И той се включва в забавленията. А майка блести в перфектната си форма. Която си възвърна бързо след третото си раждане.

За разлика от много други миски Ромина може да се похвали само с мили новини около семейството си. А не със скандали и парадиране на висок стандарт на живот. Тя винаги е твърдяла,  че най-стойностното нещо в личния и живот са децата и съпругът й Дарко, предават от електронното издание hotarena.net.

Не е лошо някои родни миски да вземат поука от Мис България 2010. А не да се хвалят само с екзотични пътешествия подарени им от поредния богаташ с дебел портфейл. И да навират в очите на мъжете силиконовите си прелести. Тасевка е пример каква трябва да бъде истинската Мис България.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар