Ромина Тасевска блести след раждането (Нова фотосесия)

Гласувайте за статията

Ромина Тасевска блести с ослепителна визия, Мис България 2010 очарова с нова фотосесия

Ромина Тасевска е сред малкото жени, които майчинството помага да изглеждат още по-красиви. Моделката е майка на 3 деца. Но по нищо не личи, че е раждала за последно през февруари.Ромина Тасевска 7

Децата си миската роди през две години. Най-голямата Дария се появи през 2012 в Израел. Средния Давид проплака за рождения ден на татко си на 20 май 2014 г в Тайланд.

Мъничето Антонио зарадва семейството с появата си през февруари 2016. Ромина разбива на пух и прах съвременните тенденции жените да наддават много на тегло през бременността си. Тя е изключение от общото правило, че раждането разваля фигурата.

Моделката се показа в нова фотосесия. От която се вижда страхотната й визия. Тя е по-красива от преди. И зашеметява с изключителното си излъчване.

Мис България споделя, че сесията й е била направена много на бързо. Тъй като с нея е била дъщеря й Дария. А освен това трябвало да се прибере да кърми бебето. Което храни естествено и не може да остави за дълго. С една дума снимки между две хранения на Антонио, научаваме от електронното издание lifestyle.bg.

Затова пък са се получили уникални фотоси. Кадрите са заснети от фотографката Диляна Флортентин в нейното студио. Красотата и естествеността на Ромина Тасевска е постигната с умелата намеса на Елиза Попова. Сестра на актрисата – модел Диляна Попова.

Насладете се на красавицата Мис България 2010 Ромина Тасевска в нашата галерия. Вижте уникалните снимки на една секси мама!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар