Ромео Бекъм копие на Дейвид от младините му (Вижте новия секссимвол на семейството – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на футболиста му одра кожата, засенчи баща си като секссимвол

Ромео Бекъм и брат му Бруклин не тръгнаха по стъпките на баща си. По-големите деца на футболистът предпочетоха кариера в модната индустрия пред  тази на терена.

Явно бяха вдъхновени от примера на майка си, която е успешна дизайнерка.Може би затова Бруклин заряза фитбола и започна да се занимава с фотография, а брат му Ромео се изявява като модел.

Още на 10 години той стана лице на Burberry, а онзи ден 18-годишният Ромео снима и в първата си корица на списание, което ще излезе на 22 януари.

Ромео се похвали с първата си корица за списание
Снимка: Инстаграм

Порасналият красив Ромео с платинена коса избра уютен домашен вид за корицата. Младежът позира в голям плетен  пуловер и сиво спортно долнище.

Снимка: Инстаграм

За снимката в списанието Ромео си позволи да бъде по-откровен. Късата тениска показа коремните плочки на модела, а панталоните с ниска талия  не скриха розовите му  слипове.

Мнозина забелязаха, че Ромео повтаря образа на баща си от началото на 2000-та. Дейвид Бекъм, който често експериментира със стил, също бе с платинена коса по това време, предават от wday.ru.

Сами решете на кого повече прилича Ромео
Колаж: kliuki.net

А други смятат, че прилича и на майка си Виктория, която също има архивни снимки с подобен  цвят на косата.

Явно наследникът на фамилията е наследил най-хубавите черти от двамата си родители и се е превърнал в истински секссимвол.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар